Jet flight – T-6 in België

Jetvlucht

T-6 Harvard

Vlieg de T-6 in België

In België kunnen we u een geweldige ervaring aanbieden met een propellervliegtuig. Kom naar Antwerpen en en geniet van het vliegen met de T-6 Harvard.

Voor € 800,- kunt u 30 minuten * genieten van dit fantastische vliegtuig. Tijdens de vlucht worden aerobatics op verzoek uitgevoerd. Als je wilt, krijg je de kans om de besturing over te nemen en zelf met het vliegtuig te vliegen! 600 pk radial engine, open cockpit bij warm weer!

North American T-6 Harvard

Met bijna 15.500 gebouwde vliegtuigen was de North American Aviation T-6 Texan een Amerikaans eenmotorig geavanceerd trainingsvliegtuig dat in een groot aantal landen werd ingezet. Een iconisch vliegtuig!

Hoewel de T-6 Harvard geen straaljager is, is het een krachtig vliegtuig uitgerust met een Pratt & Whitney 9-cilindermotor van 600 pk.

“Onze” T-6 vloog zijn hele carrière bij de Zuid-Afrikaanse luchtmacht. Het kwam in 1995 naar Antwerpen en maakt sindsdien deel uit van het Stampe en Vertongen Museum.

Samenvatting

Vliegtuigtype: T-6G Harvard

Waar: Antwerpen

Hoe lang: 30 minuten *

Wat: vlucht en aerobatics

Kosten: € 800,-

* = engine time (tijd van starten van de motor tot het stopzetten) = 20 minuten flight time

Meer informatie

Geïnteresseerd geraakt in deze fantastische mogelijkheid? Neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op.

We hebben op deze pagina maar een beperkte hoeveelheid informatie staan, maar we vertellen graag alle details van deze vlucht. Denk hierbij aan wat er allemaal is inbegrepen, hoe het proces van het begin verloopt, de medische check, etc. etc.

Contact form

  Voor- en achternaam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)


  Neem contact met me op over (*)

  Ik vraag dit (*)

  Neem contact met me op (*)

  Opmerkingen