Tour – Griekenland – Andravida – Iniochos – april-mei 2023 – 4Aviation

Tour - Griekenland

Andravida – Oefening Iniochos – april/mei 2023

Informatie

We hebben van de Griekse luchtmacht vernomen dat in 2023 de oefening Iniochos op de basis Andravida weer zal plaatsvinden. De oefening zal van 24 april tot en met 5 mei 2023 plaatsvinden. De bedoeling van de Grieken is om weer twee spotterdagen te organiseren; één op woensdag 26 april en één op woensdag 3 mei.

De afgelopen jaren namen onder meer de luchtmachten van Frankrijk, Israël, Italië, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten deel aan deze oefening met een mooie selectie gevechtsvliegtuigen. Bovendien stuurde elk squadron straaljagers in Griekenland een kwartet vliegtuigen. Dat in combinatie met de gastvrijheid van de Griekse luchtmacht moet een leuk bezoek opleveren.

We hebben deze oefening al bezocht in 2018, 2019 en 2022

Tour status

 • Boek nu

  Boek voor deze reis door de details hieronder te lezen en daarna ‘Boeken’ te klikken.

Zwaarte van de tour

Korting

Voor bestaande klanten:

€ 15,-

Routebeschrijving

De hierna genoemde planningen zijn nog concepten.

We gaan twee korte reizen organiseren voor de spottersdagen die op woensdag 26 april en woensdag 3 mei zijn gepland. De eerste reis is vanaf Amsterdam (met een mogelijkheid om het museum in Tatoi te bezoeken), de tweede reis is vanaf Düsseldorf. Daarnaast gaan we een reis organiseren waarbij we het bezoek aan de spottersdag van 26 april combineren met twee dagen bezoek aan laagvlieggebieden.

Voor wat betreft de reis waarbij we ook laagvlieggebieden willen (be)zoeken dien je er rekening mee te houden dat we maar met een klein clubje gaan (maximaal acht personen) en dat we geen enkele garantie geven op resultaat. We willen tijd besteden om de beste plekken te zoeken en daar te wachten op wat komen gaat. Het kan ook zijn dat we plekken uitzoeken die niet voor iedereen even makkelijk te bereiken zijn.

 • Bij reis 1 (GR I) vliegen we op dinsdag 25 april richting Griekenland en komen op donderdag 27 april 2023 weer terug in Nederland
 • Bij reis 2 (GR I-lang) vliegen we op zondag 23 april richting Griekenland en komen op donderdag 27 april 2023 weer terug in Nederland
 • Bij reis 3 (GR II) vliegen we op dinsdag 2 mei richting Griekenland en komen op donderdag 4 mei 2023 weer terug in Duitsland

Er is heel veel interesse voor deze reizen. Aangezien we per bus gaan reizen in Griekenland is het aantal plaatsen beperkt. De aanmelding en betaling moet uiterlijk 21 februari 2023 plaatsvinden.

Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit organiseert 4Aviation de aanmelding voor de spottersdagen. Voor deelnemers met een andere nationaliteit zullen we details over het aanmelden sturen na betaling van de reissom.

Reissom

De prijzen voor deze reizen bedragen:

 • 25-27 april (GR I): 649,- (of € 374,- land-only)
 • 3-27 april (GR I-lang): 1099,- (of € 599,- land-only)
 • 2-4 mei (GR II): 699,- (of € 399,- land-only)

Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Griekenland
 • Vlucht van Griekenland naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Griekenland
 • € 7,50 bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Griekenland zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis zijn hierboven vermeld als land-only. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 100,- of  € 200,- (voor de langere reis).

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven

Verzekeringen

Het is mogelijk om, via 4Aviation, een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. De reisverzekering kunnen we alleen aan inwoners van Nederland, België en Duitsland aanbieden. Een annuleringsverzekering kunnen we aan iedereen aanbieden.

Verzekeringen worden aangeboden door Europeesche Verzekeringen en Allianz Global Assistance. Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen en Allianz Global Assistance provisie. Hun klachtenregeling is hier te vinden: Europeesche en Allianz.

Noot: prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

Personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + reisrechtsbijstand

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-reisverzekering

(€ 2,10 per persoon per dag in Europa, € 3,25 per persoon per dag Werelddekking + € 3,50 poliskosten)

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(5,5% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/allianz-assistance/travel-risk-insurance

(5,9% van de reissom plus € 4,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

Dekt 75% van de kosten, ook als een evenement wordt gecanceld bijvoorbeeld

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(7,0% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

 • Boeken

  Vul het formulier hieronder in om voor deze reis te boeken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Zodra de betaling binnen is ontvang je een bevestiging via de E-mail. Aanmelding geschiedt op basis van de volgorde van binnenkomst van de betaling. Door te betalen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 4Aviation is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

4Aviation beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.


  Tour die je wilt boeken(*)


  Voornamen (*)

  Achternaam (*)

  Adres (*)

  Geboortedatum (*)

  Geboorteplaats (*)

  Paspoortnummer (*)

  Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)

  E-mail (*)


  Scan of foto van je paspoort (scherm je burgerservicenummer af)


  Opties (*)

  Verzekeringen (*)

  Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen acht jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

  Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen acht jaar verdacht van of veroordeeld voor een strafbaar feit?

  Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de polis, voorwaarden en verzekeringskaart die horen bij de aangevraagde verzekering.

  Heeft de verzekeringnemer of een andere verzekerde persoon, in de afgelopen twee jaar, twee of meer schades ingediend op een reis- of annuleringsverzekering?

  Heeft een verzekeraar in de laatste acht jaar een verzekering geweigerd of opgezegd van verzekeringnemer of een andere verzekerde persoon? Of kon een verzekering pas geaccepteerd of vervolgd worden na het verhogen van de premie of uitsluiten van situaties?

  Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de polis, voorwaarden en verzekeringskaart die horen bij de aangevraagde verzekering.