Tour – Malta International Airshow – september 2021 – 4Aviation

Tour - Malta

International Airshow – september 2021

Informatie

Voor het eerst sinds 2017 organiseert Malta op 25 en 26 september 2021 weer een airshow. De show stond oorspronkelijk gepland voor 26 en 27 september 2020, maar is vanwege COVID-19 verschoven. De airshow op dit kleine eiland trekt vanwege hun strategische positionering altijd interessante vliegtuigen aan. 4Aviation is van plan om opnieuw een korte tour naar dit evenement te organiseren.

De verslagen van eerdere tours, toen de daadwerkelijke vliegshow nog op het vliegveld was, zijn hier te vinden; 2014 en 2015.

Tour status

 • Vol

  Voor deze reis kan niet meer worden geboekt.

Zwaarte van de tour

Korting

Voor bestaande klanten:

€ 15,-

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op donderdag 23 september richting Malta en komen op maandag 27 september 2021 weer terug in Nederland.

Het plan is om op vrijdag de arrivals en rehearsals te fotograferen. De show zelf zal voor de kust zijn bij Qawra Point, terwijl de static op de internationale luchthaven van Malta is. Op zaterdag en zondag regelen we vervoer naar de luchthaven, maar als je liever de show voor de kust wilt zien of een dagje toeristisch dan ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. Er zal, net als andere jaren, ook een nightshoot georganiseerd worden.

Voor de toegang tot het showterrein op alle dagen dient een ticket gekocht te worden. Dit ticket kost naar verwachting € 75,- en is niet bij de reissom inbegrepen. Zodra hier meer informatie over is, zullen we die info delen.

Om deel te kunnen nemen aan onze reis naar Malta dien je wel minimaal 14 dagen vóór aanvang van de reis volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID19 (28 dagen in geval je het coronavaccin van Janssen krijgt) en dit aan kunnen tonen middels het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) zoals dit bijvoorbeeld uit de CoronaCheck app komt. Volledig en tijdig gevaccineerd zijn is tevens de enige manier om in Malta onder de verplichte 14 dagen quarantaine uit te komen (zie ook; https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/travel.aspx). Voor het overige gelden de normale 4Aviation voorwaarden en conformeren we ons aan de eventuele specifieke Corona-maatregelen die in Malta gelden.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 649,- per persoon. Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Malta
 • Vlucht van Malta naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Malta
 • € 15,- bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Malta zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 474,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 125,-.

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven

Verslagen van vergelijkbare reizen