Tour – Rusland/Zhukovsky – MAKS 2019 – augustus/september 2019 – 4Aviation

Tour - Rusland/Zhukovsky

MAKS 2019 – augustus/september 2019

Informatie

Van 27 augustus tot en met 1 september 2019 vindt de volgende editie van de grote expositie, MAKS, op Zhukovsky plaats.

Deze International Aviation and Space Salon biedt de gelegenheid om, onder andere, de nieuwste Russische types op de grond en in de lucht te beworderen. Daarnaast heeft Moskou een aantal interessante musea. 4Aviation zal in 2019 wederom een reis organiseren waarbij zowel de show als de musea aan bod zullen komen. Kijk hier voor verslagen van de reizen in 2011, 2013, 2015 en 2017.

Tour status

 • Boek nu - minder dan 5 plaatsen vrij

  Boek voor deze reis door de details hieronder te lezen en daarna ‘Boeken’ te klikken.

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op woensdag 28 augustus 2019 richting Moskou (wellicht met een tussenstop) en komen op maandag 2 september 2019 weer terug in Nederland.

We hebben zeker drie dagen ingepland voor de MAKS show op Zhukovsky. Het idee is om 1 dag het veld op te gaan en de MAKS daadwerkelijk te bezoeken (tijdens een trade-show dag). De andere twee keer bezoeken we MAKS van buiten en blijven dan aan de zuidkant van het veld. Dit heeft als grote voordeel dat je met de zon in de rug kunt fotograferen. We hebben dit in 2012 met de viering van 100 jaar Russische militaire luchtvaart en tijdens de MAKS reizen van 2013, 2015 en 2017 ook gedaan en dat is heel goed bevallen.

De vierde dag (vrijdag) willen we een bezoek brengen aan het museum in Monino. Het museum in Monino is nog steeds gewoon open en zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Verder kunnen we deze dag nog een paar andere locaties in Moskou bezoeken waar vliegtuigen bewaard zijn gebleven.

We zijn overigens behoorlijk flexibel als het gaat om wel of niet het veld (Zhukovsky/MAKS) op gaan. Als je liever buiten blijft dan kan dat, wil je meer dan één keer het terrein betreden of gebruik maken van de fototribune dan kan dat ook. Wil je vierde dag ook naar MAKS (i.p.v. het museum) dan helpen we daar ook bij.

Eerder hebben we de publieksdagen van MAKS bewust gemeden (zaterdag en zondag, vanwege de drukte). In 2017 zijn we toch op zaterdag naar Zhukovsky gegaan vanwege het aantal vliegende toestellen. Dit jaar is de reis een dag langer, waarbij we ook op zondag naar Zhukovsky gaan.

Voor een bezoek aan Rusland is een visum vereist. Dit visum dien je zelf aan te vragen, maar 4Aviation zal zorgen voor de visa support letter die nodig is.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 795,- per persoon. Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Rusland
 • Vlucht van Rusland naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Rusland
 • € 15,- bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Rusland zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 580,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 250,-.

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • kosten voor visum (4Aviation levert wel de Visa Support Letter aan)
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven

Verzekeringen

Het is mogelijk om, via 4Aviation, een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. De reisverzekering kunnen we alleen voor Nederlands ingezetenen aanbieden. Een annuleringsverzekering kunnen we aan iedereen aanbieden.

Verzekeringen worden aangeboden door Europeesche Verzekeringen. Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Hun klachtenregeling is hier te vinden: www.europeesche.nl/klachtenregeling

Noot: prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen

Reisverzekering Comfort

Personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + reisrechtsbijstand

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-reisverzekering

(€ 2,10 per persoon per dag in Europa, € 3,25 per persoon per dag Werelddekking + € 3,50 poliskosten)

Annuleringsverzekering

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(5,5% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

All-risk annuleringsverzekering

Dekt 75% van de kosten, ook als een evenement wordt gecanceld bijvoorbeeld

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(7,0% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

 • Boeken

  Vul het formulier hieronder in om voor deze reis te boeken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Zodra de betaling binnen is ontvang je een bevestiging via de E-mail. Aanmelding geschiedt op basis van de volgorde van binnenkomst van de betaling. Door te betalen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 4Aviation is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

4Aviation beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.


Tour die je wilt boeken(*)


Voornamen (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Geboortedatum (*)

Geboorteplaats (*)

Paspoortnummer (*)

Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)

E-mail (*)


Scan of foto van je paspoort (scherm je burgerservicenummer af)


Opties (*)

Verzekeringen (*)

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar verdacht van of veroordeeld voor een strafbaar feit?

Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering.


Ik heb de voorwaarden en de privacy statement gelezen (*) Yes


[recaptcha]