Tour – Rusland/St Petersburg – Navy Day – juli 2020 – 4Aviation

Tour - Rusland III

St Petersburg Navy Day

Information

We kennen allemaal de jaarlijkse 9 mei-parade over Moskou die we verschillende keren hebben bezocht. De vliegtuigen dat je hier ziet zijn ‘alleen’ van de Russische luchtmacht.

De Russische marine heeft haar eigen parade, op de laatste zondag van juli over de haven van St Petersburg. Tijdens de flypast en repetities zie je ongeveer 50 marinevliegtuigen, variërend van een verscheidenheid aan unieke Kamov helikopterontwerpen, Il-38 May en Tu-142 Bear-patrouillevliegtuigen tot de MiG-29 en Flanker-familie jets met een paar Mi-17 helikopters, Su-25 Frogfoot grondaanvallers en nog een paar andere toestellen erbij.

Combineer dit met de prachtige stad St Petersburg, waarvoor we tijd hebben om te verkennen, en de vereenvoudigde en goedkope visumprocedure voor deze prachtige stad, en we konden het niet laten om een 5-6 daagse tour te plannen. Deze reis is ook ideaal om je partner mee te nemen voor een paar relaxte dagen naar een opwindende stad.

We zijn van plan getuige te zijn van een repetitie, de daadwerkelijke flypast, enkele Wrecks & Relics in en rond de stad, evenals enkele toeristische bezienswaardigheden. Reisdata zijn, onder voorbehoud, 21 t/m 27 juli 2020.

Met dank aan Tsungfang Tsai & Django Bruinink voor het mogen gebruiken van hun foto’s.

Tour status

Zwaarte van de tour

Verslagen van vergelijkbare reizen