Tour – Rusland/Moskou – Dag van de Overwinning 2020 – mei 2020 – 4Aviation

Tour - Rusland II

Dag van de Overwinning/День Победы – mei 2020

Informatie

Ieder jaar, op 9 mei, viert Rusland de Dag van de Overwinning (День Победы). Op deze dag wordt de overwinning op Nazi-Duitsland gevierd. Om dit te vieren wordt een grote parade georganiseerd, waarbij ook tientallen vliegtuigen over Moskou vliegen. We zijn van plan dit evenement in 2020 weer te bezoeken, het jaar van de 75e verjaardag.

Tijdens onze reis zullen we de laatste rehearsal zien en de daadwerkelijke parade. We combineren ons bezoek met een aantal interessante musea in en rondom Moskou. De verslagen van vergelijkbare reizen zijn hier te vinden; 2015 en 2016.

Tour status

 • Gesloten

  Voor deze reis kan niet meer worden geboekt.

Zwaarte van de tour

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op maandag 4 mei richting Moskou en komen op zondag 10 mei 2020 weer terug in Nederland.

Vooralsnog ziet het plan er zo uit:

De detailplanning van een deel van de reis (dinsdag tot en met donderdag) is nog flexibel, omdat we af willen wachten wanneer de laatste rehearsal van de parade plaatsvindt. Normaal gesproken wordt die twee dagen voor de daadwerkelijke parade (9 mei) gevlogen. De rehearsal willen we bijwonen in de stad (Moskou dus). Deze gaan we vanaf een locatie bij de rivier bekijken. Een paar jaar terug is de laatste rehearsal echter drie dagen voor de daadwerkelijk parade gevlogen. Als dat dit jaar ook zo mocht zijn, dan gaan we deze dus zien op woensdag 6 mei zien in plaats van donderdag 7 mei.

Verder gaan we één dag op stap richting Park Patriot. Het park, een themapark rondom Russische militaire ‘spullen’, heeft ook een behoorlijke collectie vliegtuigen. Tegelijkertijd huisvest het ook het beroemde Kubinka Tank Museum dat we ook zullen bezoeken.

We besteden nog één dag aan diverse musea. Op deze dag bezoeken we het museum van Monino. In het museum zullen we een aantal uren blijven. Het museum herbergt een aantal unieke types en de meeste toestellen staan er prima bij. Dezelfde dag bezoeken we het PVO-Strany Luchtafweermuseum en het Central Armed Forces museum in de stad.

Op vrijdag 8 mei is een vrije dag gepland. Een mooi moment om de stad en al haar bezienswaardigheden op eigen gelegenheid te ontdekken. We kunnen met de groep ook komen tot een gezamenlijk programma, waarbij we bijvoorbeeld met een gids op stap gaan.

Op zaterdag 9 mei zal de daadwerkelijke parade plaatsvinden. Het plan is om op deze dag met de groep naar Kubinka te gaan om daar de deelnemers aan de parade te fotograferen. Normaal gesproken vliegen de helikopters en demonstratieteams vanaf Kubinka.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 969,- per persoon. Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Rusland
 • Vlucht van Rusland naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Rusland
 • € 15,- bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van de USA en binnen de USA zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 699,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 250,-.

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • visumkosten (4Aviation zal wel zorgen voor de Visa Support Letter)
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven
 • Boeken

  Vul het formulier hieronder in om voor deze reis te boeken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Zodra de betaling binnen is ontvang je een bevestiging via de E-mail. Aanmelding geschiedt op basis van de volgorde van binnenkomst van de betaling. Door te betalen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 4Aviation is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

4Aviation beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.


Tour die je wilt boeken(*)


Voornamen (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Geboortedatum (*)

Geboorteplaats (*)

Paspoortnummer (*)

Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)

E-mail (*)


Scan of foto van je paspoort (scherm je burgerservicenummer af)


Opties (*)

Verzekeringen (*)

Allrisk annuleringsverzekering tot nader order niet beschikbaar

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen acht jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen acht jaar verdacht van of veroordeeld voor een strafbaar feit?

Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de polis, voorwaarden en verzekeringskaart die horen bij de aangevraagde verzekering.

Heeft de verzekeringnemer of een andere verzekerde persoon, in de afgelopen twee jaar, twee of meer schades ingediend op een reis- of annuleringsverzekering?

Heeft een verzekeraar in de laatste acht jaar een verzekering geweigerd of opgezegd van verzekeringnemer of een andere verzekerde persoon? Of kon een verzekering pas geaccepteerd of vervolgd worden na het verhogen van de premie of uitsluiten van situaties?

Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de polis, voorwaarden en verzekeringskaart die horen bij de aangevraagde verzekering.


Ik heb de voorwaarden en de privacy statement gelezen (*) Yes