Tour – Rusland/Sint Petersburg – Navy Day – juli 2022 – 4Aviation

Tour - Rusland II

Sint Petersburg Navy Day – juli 2022

Information

We kennen allemaal de jaarlijkse 9 mei-parade over Moskou die we verschillende keren hebben bezocht. De vliegtuigen dat je hier ziet zijn ‘alleen’ van de Russische luchtmacht.

De Russische marine heeft haar eigen parade, op de laatste zondag van juli (in 2022 op 31 juli) over de haven van Sint Petersburg. Tijdens de flypast en repetities zie je ongeveer 50 marinevliegtuigen. Aanwezig in 2020 waren een verscheidenheid aan unieke Kamov helikopterontwerpen, Il-38 May en Tu-142 Bear-patrouillevliegtuigen, MiG-29 en Flanker-familie jets met een paar Mi-17 helikopters, Su-24 Fencer en Su-25 Frogfoot aanvallers en de nieuwste aanwinst uit de Beriev familie, de Be-200 en de oudste leden van de familie, twee Be-12 Chayka amfibievliegtuigen!

Combineer dit met de prachtige stad Sint Petersburg, waarvoor we tijd hebben om te verkennen, en de vereenvoudigde en goedkope visumprocedure voor deze prachtige stad, en we konden het niet laten om een 5-6 daagse tour te plannen. Deze reis is ook ideaal om je partner mee te nemen voor een paar relaxte dagen naar een opwindende stad.

We zijn van plan getuige te zijn van een repetitie, de daadwerkelijke flypast, enkele Wrecks & Relics in en rond de stad, evenals enkele toeristische bezienswaardigheden.

Het grote voordeel van een bezoek aan deze regio is dat er voor 53 landen een e-visum beschikbaar is. Dit kost niets en wordt binnen 4 dagen verstrekt. Lees alles hierover op deze pagina; http://electronic-visa.kdmid.ru/spb_home_en.html

Deze YouTube-film geeft ook een goede indruk van de parade van 2020 (vliegtuig vanaf 1u: 10min): YouTube report 2020

Met dank aan Tsungfang Tsai & Django Bruinink voor het mogen gebruiken van hun foto’s.

Tour status

  • Blijf geïnformeerd

    Details over de reis zullen te zijner tijd bekend gemaakt worden. Wil je geïnformeerd worden als de details bekend worden, stuur ons dan een mailbericht.

Zwaarte van de tour

Korting

Voor bestaande klanten:

Info volgt

Verslagen van vergelijkbare reizen