Tour – Turkije – Konya – Anatolian Eagle – juni 2022 – 4Aviation

Tour - Turkije

Anatolian Eagle – juni 2022

Informatie

Wij verwachten dat de Turkse luchtmacht in 2022 weer spotterdagen zal organiseren voor de oefening Anatolian Eagle. Deze waren er voor het laatst in 2019 en in 2021 was er al een kleine opening met een persdag en een spottersdag voor de Turkse enthousiasten.

Deze oefening kenmerkt zich altijd door een geweldige deelname van vliegtuigen van de Turkse luchtmacht, heel bijzondere buitenlandse bezoekers en een ongekende gastvrijheid van de Turkse luchtmacht wat leidt tot heel veel fotografeermogelijkheden.

Wij zullen naar alle waarschijnlijkheid een reis van vier dagen organiseren waarbij we twee dagen op het vliegveld moeten zijn.

Let op: De Turkse luchtmacht heeft de spottersdagen nog niet officieel aangekondigd, maar tijdens de 2021 editie werd al wel gehoord dat ze heel graag iets willen organiseren.

In 2022 wordt dit dan ons zesde bezoek aan deze interessante oefening, nadat we daar in in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2019 ook al waren.

Tour status

  • Blijf geïnformeerd

    Details over de reis zullen te zijner tijd bekend gemaakt worden. Wil je geïnformeerd worden als de details bekend worden, stuur ons dan een mailbericht.

Zwaarte van de tour

Korting

Voor bestaande klanten:

informatie volgt