Rusland II (2019)

Rusland II 2019

Rusland II 2019

Een grote groep luchtvaartenthousiasten met 14 verschillende nationaliteiten ging op stap met 4Aviation voor de 2019 editie van MAKS op Zhukovsky in Rusland. De editie van 2019 werd gekenmerkt door geweldige display en fantastische weersomstandigheden.

Additionele foto’s; Aaron Paxton

De vijfde 4Aviation-tour naar MAKS in Zhukovsky begon voor de meerderheid op woensdag 28 augustus 2019. De groep van 2019 bestond uit 46 mensen met 14 verschillende nationaliteiten en een aantal deelnemers was al naar Rusland gereisd voordat het grootste deel van de groep arriveerde. Omdat veel deelnemers op deze dag op eigen gelegenheid vlogen, verzamelde slechts een relatief kleine groep mensen zich op Schiphol voor de Aeroflot-vlucht naar Sheremetyevo. Met Aeroflot dat gewoon eten serveerde en de check-in bagage gratis meenam, waren we meer dan tevreden om met een van hun A330’s naar Rusland te vliegen.

De aankomst in Sheremetyevo was op tijd en daar voegden verschillende anderen zich bij de groep, waarna een bus ons naar ons hotel in de stad Moskou bracht. Na nog meer mensen van de groep in de lobby van het hotel te hebben ontmoet, eindigde de dag na een snelle maaltijd in de buurt van het hotel.

Aaron Paxton was zo vriendelijk om ons wat foto’s te bieden van zijn bezoek aan het mediaplatform op vrijdag 30 augustus. Dit geeft een goed beeld van het soort foto’s dat vanaf deze faciliteit kan worden gemaakt.