Tour – Griekenland – november 2021 – 4Aviation

Tour - Griekenland

open dagen – november 2021

Informatie

4Aviation heeft elf keer een tour georganiseerd in verband met de jaardag van de beschermheilige van de Griekse luchtmacht en de bijbehorende open dagen in november. 4Aviation is van plan om deze reis ook in 2021 te organiseren. De verslagen van eerdere reizen naar deze landen vind je hier; 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2019.

Tour status

 • Vol

  Voor deze reis kan niet meer worden geboekt.

Zwaarte van de tour

Korting

Voor bestaande klanten:

€ 25,-

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op donderdag 4 november richting Griekenland en komen op maandag 8 november 2021 weer terug in Nederland.

De open dagen vinden plaats van vrijdag 5 tot en met maandag 8 november 2021. We hebben tijdens de reis voldoende tijd om een groot deel van de luchtmachtvelden te bezoeken. Op deze velden zal over het algemeen een static van diverse types opgesteld staan (reken niet vliegbewegingen).

Het plan is om op vrijdag 5 november Kalamata, Andravida en Araxos te bezoeken. Op zaterdag 6 november bezoeken we dan Dekelia-Tatoi, Elefsis en Tanagra en op zondag 7 november gaan we naar Larissa en Nea Anchialos. Op maandag (als de velden pas ’s middags weer open gaan) kunnen we waarschijnlijk een paar velden in de buurt van Athene opnieuw bezoeken voordat we terugvliegen.

Om deel te kunnen nemen aan onze reis naar Griekenland dien je wel minimaal 14 dagen vóór aanvang van de reis volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID19 (28 dagen in geval je het coronavaccin van Janssen krijgt) en dit aan kunnen tonen middels het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) zoals dit bijvoorbeeld uit de CoronaCheck app komt. Voor het overige gelden de normale 4Aviation voorwaarden en conformeren we ons aan de eventuele specifieke Corona-maatregelen die in Griekenland gelden.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 849,- per persoon. Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Griekenland
 • Vlucht van Griekenland naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Griekenland
 • € 7,50 bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Griekenland zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 614,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 125,-.

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven