Tour – Roemenië – BIAS 2017 – juli 2017 – 4Aviation

  Informatie

  In 2017 zal er weer een editie zijn van de Bucharest International Air Show (BIAS). Deze show wordt op 22 juli georganiseerd. Het evenement is uitgegroeid tot een hele fraaie show met veel mogelijkheden om toestellen van de Roemeense luchtmacht te zien en fotograferen. Ook internationale bezoekers weten het evenement goed te vinden. Bovendien heeft men een show die doorgaat tot in de avond, wat tot fraaie avondshots leidt, zeker als de flares je om de oren vliegen. In 2017 willen we afreizen naar deze fraaie bestemming voor een kort bezoekje.

  Dit is onze eerste reis naar deze show. De foto’s hierboven zijn gemaakt tijdens een reis van een week naar Roemenië in 2015.

  Op het Scramble forum is een goede impressie te vinden van het evenement in 2016; https://forum.scramble.nl/viewtopic.php?f=41&t=126275

  Tour status

  • Vol

   Voor deze reis kan niet meer worden geboekt.

  Routebeschrijving

  De hierna genoemde planning is nog een concept.

  We vliegen op donderdag 20 juli richting Roemenië en komen op zondag 23 juli 2017 weer terug in Nederland.

  Op vrijdag 21 juli gaan we de aankomsten en rehearsals voor de show van de buitenkant vastleggen en op zaterdag 22 juli gaan we het veld op. Ons hotel bevindt zich heel dicht bij het veld dus we kunnen op zaterdag zonder problemen tot het einde van de show (meestal tot 9 uur ’s avonds) blijven!

  Op zondag kunnen we het Muzeul Naţional al Aviaţiei Române bezoeken en eventueel wat wrecks & relics opzoeken in de stad voordat we aan het eind van de middag weer terugvliegen.

  Reissom

  De prijs voor deze reis bedraagt € 599,- per persoon. Deze prijs omvat:

  • Vlucht van Nederland naar Roemenië
  • Vlucht van Roemenië naar Nederland
  • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
  • Alle vervoer in Roemenië

  Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Roemenië zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 424,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 125,-.

  Niet inbegrepen:

  • individuele reisverzekering
  • entree voor musea of airshows
  • alle maaltijden
  • alle persoonlijke uitgaven