Reizigers service

U bent op deze pagina beland na het scannen van de QR-code op een 4Aviation adreslabel.

Dit betekent dat u of een stuk bagage heeft gevonden en deze aan de rechtmatige eigenaar wil retourneren, of u bent overgehaald door een 4Aviation reiziger om onze website te bezoeken.

In beide gevallen willen we u hartelijk bedanken voor de tijd die u neemt om onze site te bezoeken!

Gevonden bagage

Als u bagage heeft gevonden met een 4Aviation adreslabel waarderen we de tijd die u neemt om ons te benaderen. Stuurt u a.u.b. de volledige gegevens op het label en tevens uw eigen contactgegevens naar info@4aviation.nl.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen ervoor zorgen dat de bagage bij de rechtmatige eigenaar terug komt. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden en bovendien zullen we uw tijd en inspanningen belonen.

Interesse in 4Aviation reizen

Als u op deze pagina bent beland door uw interesse in de luchtvaart, zit u helemaal goed! 4Aviation is één van ’s werelds grootste reisbureaus gespecialiseerd in reizen naar luchtvaartgerelateerde evenementen. Dit varieert van dagtrips naar vliegshows tot meerdaagse reizen over de hele wereld.

Als u over onze website navigeert zult u zeker iets tegenkomen dat uw interesse heeft. In het onwaarschijnlijke geval dat dit niet zo is willen we u erop wijzen dat we voor zowel kleine, als grote, groepen ook reizen op maat samenstellen. Neem contact met ons op via info@4aviation.nl voor meer informatie.