Griekenland (2019)

Griekenland 2019

Iniochos

Griekenland 2019

Griekenland is een van onze favoriete landen om te bezoeken. Dit was onze 15e tour naar dit prachtige land waar je altijd een grote verscheidenheid aan vliegtuigen kunt zien. Onze gastheren zorgen altijd voor goede fotografische posities en veel gastvrijheid. Deze reis naar de luchtbasis Andravida voor de 2019 editie van de Iniochos-oefening was niet anders.

Het Griekse Public Affaires Office had de toegang tot de internationale oefening Iniochos 2019 veranderd. In voorgaande jaren waren alleen leden van de pers uitgenodigd, maar dit jaar waren ook luchtvaartenthousiastelingen welkom. Je kon kiezen tussen twee dagen, donderdag 4 of vrijdag 5 april, we kozen voor de donderdag. Aviation plande een korte trip naar de prachtige vliegbasis Andravida.

Op woensdag 3 april kwam onze groep bijeen op Schiphol voor de vlucht naar Athene. Tijdens het taxiën naar onze plaats in Athene merkten we een Egypt Air Force Beech 1900 op het general aviation platform op. Een goed begin van deze korte reis. Nadat we een paar mannen hadden opgepikt, die hier alleen heen waren gevlogen, en de verhuurbusjes hadden opgehaald, reden we snel naar het westen omdat we nog ongeveer drie uur te rijden hadden naar ons hotel in Arkoudi. Dit kleine vakantiestadje aan de kust was nogal verlaten, omdat het vakantieseizoen nog niet was begonnen. Inchecken ging heel vlot en er waren zelfs nog een aantal restaurants open. We kozen er een en kregen een lekkere maaltijd en drankjes geserveerd.