Tour – Colombia – F-Air 2019 – juli 2019 – 4Aviation

Tour - Colombia

F-Air – juli 2019

Informatie

De volgende editie van de F-Air in Colombia zal in 2019 plaatsvinden, van 11 tot en met 14 juli. Dit evenement, een combinatie van een beurs en een publieke vliegshow, biedt een mooie gelegenheid om meerdere toestellen van de Colombiaanse luchtmacht te zien en fotograferen. Net als in 2013, 2015 en 2017 wil 4Aviation een reis organiseren naar dit evenement.

Voor deze reis werken we weer samen met Paolo, een Italiaan die sinds een paar jaar in Colombia woont (en al langer vliegtuigreizen organiseert). Kijk ook naar de verslagen van de reizen in 2013, 2015 en 2017.

Tour status

  • Boek nu

    Boek voor deze reis door de details hieronder te lezen en daarna ‘Boeken’ te klikken.

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op woensdag 10 juli richting Colombia en komen op donderdag 18 juli 2019 weer terug in Nederland.

Vooralsnog ziet het plan er zo uit:

We plannen deze keer een vlucht naar Medellín. Daar overnachten we in een hotel dicht in de buurt van het vliegveld. Donderdag tot en met zaterdag bezoeken we de F-Air show die tijdens voorgaande edities een hele mooie variatie aan Colombiaanse kisten heeft laten zien. Gezien de 100e verjaardag van de Colombiaanse luchtmacht denken we dat er leuke verrassingen gepland staan. De United States Air Force Thunderbirds zijn in ieder geval gepland.

Op zondag 14 juli vliegen we naar Bogota en bezoeken we het nieuwe luchtmachtmuseum Jaime Duque en nog een paar andere Wrecks & Relics locatie.

Op maandag 15 juli gaan we ons melden bij de politie voor een bezoek aan Guaymaral in het noorden van de stad. Op dit vliegveld heeft de politie heel veel UH-1’s en Black Hawks in gebruik maar ook veel kleinere toestellen. Vervolgens gaan we naar de Diran (Direccion Nacional Antinarcoticos), op El Dorado Airport. Daar bevinden zich de grotere fixed wing toestellen van de politie (ATR-42, Metro, BT-63, Twin Otter, Dash-8). De overnachting is weer in Bogota.

Op dinsdag 16 juli gaan we vroeg op pad voor een ritje naar Tolemaida. Op dit army-veld staan diverse types van de Colombiaanse landmacht (Mi-17, UH-1 en UH-60). In de buurt van Tolemaida ligt ook het luchtmachtveld Melgar met choppers, waar we in ieder geval kort een kijkje zullen nemen. ’s Avonds overnachten we weer in Bogota.

Woensdag 17 juli is alweer de laatste dag in Colombia. We gaan heel vroeg op pad naar Villavicencio. Op dit veld (niet het militaire veld) staan flink wat maatschappijen met propliners (veelal Dakota’s) en we hebben een tour langs al deze maatschappijen. Vanaf Villavicencio kunnen we eventueel een vlucht maken van een uur met een Dakota van Air Colombia. De prijs was in 2017 66 USD met minimaal 20 deelnemers. In de middag gaan we weer terug naar Bogota voor de terugreis naar Nederland.

Op dit moment zijn de bezoeken nog niet definitief, omdat deze deels afhangen van de namen van de deelnemers. Tijdens eerdere reizen hebben we toestemming gekregen voor de bezoeken die genoemd zijn.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 2495,- per persoon. Deze prijs omvat:

  • Vlucht van Nederland naar Colombia
  • Vlucht van Colombia naar Nederland
  • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
  • Alle vervoer in Colombia (inclusief binnenlandse vluchten)
  • € 15,- bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van de USA en binnen de USA zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 1795,- per persoon, de binnenlandse vlucht is dan wel inbegrepen. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 550,-.

Niet inbegrepen:

  • individuele reisverzekering
  • entree voor musea of airshows
  • alle maaltijden
  • alle persoonlijke uitgaven

Verzekeringen

Het is mogelijk om, via 4Aviation, een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. De reisverzekering kunnen we alleen voor Nederlands ingezetenen aanbieden. Een annuleringsverzekering kunnen we aan iedereen aanbieden.

Verzekeringen worden aangeboden door Europeesche Verzekeringen. Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Hun klachtenregeling is hier te vinden: www.europeesche.nl/klachtenregeling

Noot: prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen

Reisverzekering Comfort

Personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + reisrechtsbijstand

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-reisverzekering

(€ 2,10 per persoon per dag in Europa, € 3,25 per persoon per dag Werelddekking + € 3,50 poliskosten)

Annuleringsverzekering

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(5,5% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

All-risk annuleringsverzekering

Dekt 75% van de kosten, ook als een evenement wordt gecanceld bijvoorbeeld

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(7,0% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

  • Boeken

    Vul het formulier hieronder in om voor deze reis te boeken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Zodra de betaling binnen is ontvang je een bevestiging via de E-mail. Aanmelding geschiedt op basis van de volgorde van binnenkomst van de betaling. Door te betalen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 4Aviation is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

4Aviation beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.


Tour die je wilt boeken(*)


Voornamen (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Geboortedatum (*)

Geboorteplaats (*)

Paspoortnummer (*)

Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)

E-mail (*)


Scan of foto van je paspoort (scherm je burgerservicenummer af)


Opties (*)

Verzekeringen (*)

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar verdacht van of veroordeeld voor een strafbaar feit?

Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering.


Ik heb de voorwaarden en de privacy statement gelezen (*) Yes


[recaptcha]

Verslagen van vergelijkbare reizen