Tour – Rusland/Kubinka – ARMY 2017 – augustus 2017 – 4Aviation

  Informatie

  In augustus 2017 wordt bij Kubinka, in de buurt van Moskou, voor de derde keer het International Military-Technical Forum georganiseerd. ARMY 2017 zal van 22 tot en met 27 augustus plaatsvinden op 3 locaties; het Exhibition and Convention Centre terrein, het Alabino oefenterrein en de vliegbasis Kubinka. Het lijkt, net als in 2015 en 2016, een interessant evenement te worden. 4Aviation organiseerde in 2016 ook een reis naar dit evenement en het verslag van deze reis vind je hier.

  Tour status

  • Vol

   Voor deze reis kan niet meer worden geboekt.

  Routebeschrijving

  De hierna genoemde planning is nog een concept.

  We vliegen op woensdag 23 augustus richting Moskou (waarschijnlijk met een tussenstop) en komen op dinsdag 29 augustus 2017 weer terug in Nederland.

  We gaan dan 4 dagen naar ARMY. Op donderdag 24 augustus is het een trade-dag (toegankelijk voor iedereen alleen zal het toegangskaartje iets duurder zijn). Vrijdag, zaterdag en zondag (25, 26 en 27 augustus) zijn publieksdagen.

  Tijdens deze dagen kun je de 3 verschillende locaties bezoeken (het Patriot Exhibition and Convention Centre terrein, het Alabino oefenterrein en de vliegbasis Kubinka).

  Op maandag 28 augustus willen we terug naar Kubinka om daar het vertrek van (een groot deel van) de deelnemers te fotograferen. Vooralsnog doen we dat van buiten het hek (hoewel we nog wel proberen of we het terrein op mogen).

  We hebben bewust voor een wat langere reis gekozen zodat je de gelegenheid hebt om veel te doen en zien. ARMY bestaat uit meerdere onderdelen en het is zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op Alabino (https://www.youtube.com/watch?v=MrAf6euIcVA).

  Het museum in Monino is nog steeds gewoon open en zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor wie interesse heeft om dit museum tijdens de reis te bezoeken kunnen we gezamenlijk vervoer regelen. We stemmen de organisatie en de betaling dan ter plekke af.

  Moskou is een hele mooie en interessante stad en het is ook zeker geen straf om een dag de stad in te trekken. Ons hotel bevindt zich in de stad, vlak bij een metro station.

  Wil je langer of korter naar Moskou dan kan dat. We kunnen een langere reis aanbieden voor € 60,- per persoon/per dag extra. De vliegreis is dan wel inbegrepen, maar op de extra dagen ben je dan wel op jezelf aangewezen wat betreft vervoer, programma, etc.  Voor een dag korter betaal je € 60,- per persoon/per dag minder.

  Reissom

  De prijs voor deze reis bedraagt € 844,  per persoon. Deze prijs omvat:

  • Vlucht van Nederland naar Rusland
  • Vlucht van Rusland naar Nederland
  • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
  • Alle vervoer in Rusland

  Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Rusland zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 584,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 225,-.

  Niet inbegrepen:

  • individuele reisverzekering
  • kosten voor visum (4Aviation levert wel de Visa Support Letter aan)
  • entree voor musea of airshows
  • alle maaltijden
  • alle persoonlijke uitgaven