Tour – Rusland/Kubinka – ARMY 2018 – augustus 2018 – 4Aviation

  Information

  In augustus 2018 wordt bij Kubinka, in de buurt van Moskou, voor de vierde keer het International Military-Technical Forum georganiseerd. ARMY 2018 zal van 21 tot en met 26 augustus plaatsvinden op 3 locaties; het Exhibition and Convention Centre terrein, het Alabino oefenterrein en de vliegbasis Kubinka. In 2018 zullen we dit evenement zeker weer bezoeken. De verslagen van de eerdere reizen vind je hier; 2016 en 2017.

  Tour status

  • Vol

   Voor deze reis kan niet meer worden geboekt.

  Routebeschrijving

  De hierna genoemde planning is nog een concept.

  We vliegen op woensdag 22 augustus richting Moskou (waarschijnlijk met een tussenstop) en komen op dinsdag 28 augustus 2018 weer terug in Nederland.

  We gaan dan 4 dagen naar ARMY. Op donderdag 23 augustus is het hoogstwaarschijnlijk een trade-dag (toegankelijk voor iedereen alleen zal het toegangskaartje iets duurder zijn). Vrijdag, zaterdag en zondag (24, 25 en 26 augustus) zijn hoogstwaarschijnlijk de publieksdagen.

  Tijdens deze dagen kun je de 3 verschillende locaties bezoeken (het Patriot Exhibition and Convention Centre terrein, het Alabino oefenterrein en de vliegbasis Kubinka).

  Op maandag 27 augustus willen we terug naar Kubinka om daar het vertrek van (een groot deel van) de deelnemers te fotograferen. Vooralsnog doen we dat van buiten het hek.

  We hebben bewust voor een wat langere reis gekozen zodat je de gelegenheid hebt om veel te doen en zien. ARMY bestaat uit meerdere onderdelen en het is zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op Alabino (https://www.youtube.com/watch?v=MrAf6euIcVA).

  Het museum in Monino is nog steeds gewoon open en zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor wie interesse heeft om dit museum tijdens de reis te bezoeken kunnen we gezamenlijk vervoer regelen. We stemmen de organisatie en de betaling dan ter plekke af. Moskou is een hele mooie en interessante stad en het is ook zeker geen straf om een dag de stad in te trekken.

  Tijdens de reis verblijf je in 2 verschillende hotels. We beginnen en eindigen in een hotel dat zich in de stad bevindt (vlak bij een metro-station), tussendoor verblijven we in een hotel dichter bij Kubinka. Op die manier kun je Moskou bezoeken en word je toch niet elke dag geconfronteerd met het drukke verkeer in Moskou.

  Voor een bezoek aan Rusland is een visum vereist. Dit visum dien je zelf aan te vragen, maar 4Aviation zal zorgen voor de visa support letter die nodig is.

  Reissom

  De prijs voor deze reis bedraagt € 864,- per persoon. Deze prijs omvat:

  • Vlucht van Nederland naar Rusland
  • Vlucht van Rusland naar Nederland
  • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
  • Alle vervoer in Rusland

  Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Rusland zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 604,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 250,-.

  Niet inbegrepen:

  • individuele reisverzekering
  • kosten voor visum (4Aviation levert wel de Visa Support Letter aan)
  • entree voor musea of airshows
  • alle maaltijden
  • alle persoonlijke uitgaven