Wie is wie

Wie is wie

4Aviation wordt gerund door Arnold, Jurgen en Stefan. behalve deze drie zijn er nog diverse andere personen actief voor 4Aviation.

De 4Aviation reizen worden altijd begeleid door een vertegenwoordiger van 4Aviation. De begeleiders zijn zelf luchtvaartenthousiast en hebben een uitgebreide reiservaring.

Hieronder stellen we de begeleiders (in alfabetische volgorde) heel kort voor zodat je weet wie je tegen kunt komen op één van onze reizen of wie namens 4Aviation contact met je heeft.

Dennis Betten

Dennis Betten is geboren en getogen in Sneek en zijn liefde voor militaire luchtvaart startte in 1996 op Koksijde toen hij de Thunderbirds voor het eerst zag. In de voetstappen van zijn vader bezocht hij vele shows in het binnen-en buitenland. Zijn eerste reis met 4Aviation was in 2011 en in 2017 begeleidde hij zijn eerste reis.

Andy Binks

Andy Binks komt uit Hartlepool in Engeland en werd in 1963 geboren. Zijn eerste herinnering aan luchtvaart dateert van eind 60’er jaren toen het Rothmans Aerobatic team aan de Coventry air shows deelnam. Begin 90’er jaren kwam de openbaring van gespecialiseerde luchtvaartreizen voor hem, als klant en als reisleider.

Marco Dirkx

Toen Marco Dirkx in 1967 geboren werd in Eindhoven moet één van de eerste geluiden die hij gehoord heeft het geluid van F-84F Thunderstreaks zijn geweest. Helaas was hij toen te jong om dat te waarderen. Hij groeide daarentegen op met de NF-5 en werd begin jaren 80 een actieve luchtvaartenthousiast. Marco woont tegenwoordig in Best.

Stefan Goossens

Stefan Goossens (geboren in 1966) groeide op in de buurt van de vliegbasis Volkel in Nederland. Aangetrokken door het geluid van de F-104’s werd hij in 1981 een actieve luchtvaartenthousiast. Tegenwoordig woont hij nog dichter bij Volkel, in Uden.

Koen Hartkamp

Koen werd in 1985 geboren in Hoofddorp en zijn vader nam hem regelmatig mee op tripjes naar Amsterdam-Schiphol. In 1993 kreeg hij zijn eerste camera en sindsdien is hij verslaaf aan zowel militaire als civiele luchtvaart.

Rory Kenter

Rory werd begin jaren 80 voor het eerst blootgesteld aan militaire luchtvaart door regelmatige bezoekjes aan Soesterberg en Twenthe AB. Sindsdien is hij verslaafd aan de militaire luchtvaart waarbij veel wereldwijde reizen gemaakt werden. Geboren in 1968 leeft hij tegenwoordig in Brussel, België.

Paul van der Linden

Paul van der Linden is in 1966 geboren in de approach van Volkel Air Base. Hij werd in 1980 besmet door het luchtvaartvirus en is daar nooit meer van genezen. Paul woont tegenwoordig in Nuenen bij Eindhoven.

Arnold ten Pas

Vanaf zijn allereerste bezoek aan Soesterberg Air Base om F-15’s te kijken is Arnold ten Pas verslaafd aan luchtvaart. Hij begon met zijn hobby in 1984 en hij is sindsdien actief. Hij woont in Culemborg en is in 1972 geboren.

Dennis Peteri

Dennis Peteri is geboren in Zeist in 1978. Zijn allereerste herinnering aan militaire luchtvaart was het optreden van de Thunderbirds op Soesterberg in 1984. In 1986 startte in serieus met spotten tijdens het Holloman deployment op Soesterberg. Dennis woont in Doorn met zijn vrouw en twee kinderen.

Patrick Roegies

Patrick Roegies is geboren en getogen in Tilburg en zijn passie voor de militaire luchtvaart vindt zijn oorsprong in Gilze Rijen in 1977. Vanaf 1987 waren de eerste Europese reizen een feit en sinds 1997 reist hij wereldwijd. Patrick begeleidde zijn eerste reizen als 4Aviation reisleider in 2016.

Jurgen van Toor

Jurgen van Toor raakte gefascineerd door een foto van vier F-104 Starfighters op de omslag van een lokale krant waarin de vliegshow van vliegbasis Deelen in 1983 werd aangekondigd. Sindsdien is hij verslaafd aan militaire luchtvaart en begon hij de wereld te verkennen. Jurgen is geboren in 1968 en woont in Braamt.

Peter de Vos

Peter de Vos is in 1963 in Utrecht geboren. Met oostenwind kwamen de F-4’s van Soesterberg over zijn huis, wat hem ertoe bracht om Soesterberg regelmatig te bezoeken. Vanaf eind 70’er jaren tot en met nu vormen militaire vliegtuigen een rode draad in zijn leven. Vanaf begin 1990 woont hij in Uden, nabij de vliegbasis Volkel.

Arjen Weterings

Arjen Weterings is in 1967 geboren. Met een vader die luchtvaartenthousiast was en buren die eigenaar waren van een helikopter, was het al snel duidelijk dat dit de ultieme hobby voor hem was. In 1984 nam hij de camera ter hand en hij is geïnteresseerd in zowel de militaire als civiele luchtvaart. Arjen woont in Noordwijk.