Tour – Italië II – Tiger Meet – oktober 2023 – 4Aviation

Tour - Italië II

Gioia del Colle - Tiger Meet - oktober 2023

Informatie

De 2023-editie van de immer populaire Tiger Meet zal worden gehouden in Italië. Gioia del Colle Airbase is waarschijnlijk de place to be, en 4Aviation is daar natuurlijk bij! De oefening zal plaatsvinden van 2 tot en met 13 oktober. Als alles volgens plan blijft verlopen zal er op 6 oktober een spottersdag worden georganiseerd en op 8 oktober een vliegshow die we beide willen bezoeken.

We hebben al meerdere Tiger Meets bezocht. Bekijk de verslagen hier: 2022, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 en 2011

Tour status

 • Boek nu

  Boek voor deze reis door de details hieronder te lezen en daarna ‘Boeken’ te klikken.

Intensity level

Korting

Voor bestaande klanten:

€ 25,-

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op donderdag 5 oktober 2023 naar Italië en komen op maandag 9 oktober 2023 weer terug in Nederland (we landen na middernacht, dus eigenlijk pas op dinsdag 10 oktober).

Op vrijdag 6 oktober is er een spottersdag. Op zondag 8 oktober is er een vliegshow gepland ter ere van de oefening. We hebben ook tijd om van buiten nog van de deelnemers aan de oefening te genieten.

De voorbereiding door de Italianen duurt helaas wat langer dan wij zouden willen, maar we weten zeker dat e.e.a. uiteindelijk goed zal komen. Dat geldt ook voor de aanmeldingen voor de spottersdag. Eenzelfde situatie deed zich eerder dit jaar voor bij de open dag op Pratica di Mare en toen is ook alles goed gekomen.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 875,- per persoon. Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Italië
 • Vlucht van Italië naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Italië
 • € 9,- bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Italië zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 775,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 325,-.

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven

Verzekeringen

Het is mogelijk om, via 4Aviation, een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. De reisverzekering kunnen we alleen aan inwoners van Nederland, België en Duitsland aanbieden. Een annuleringsverzekering kunnen we aan iedereen aanbieden.

Verzekeringen worden aangeboden door a.s.r. en Allianz Global Assistance. Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van a.s.r. en Allianz Global Assistance provisie. Hun klachtenregeling is hier te vinden: a.s.r. en Allianz.

Noot: prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

Personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + reisrechtsbijstand

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-reisverzekering

(€ 2,10 per persoon per dag in Europa, € 3,25 per persoon per dag Werelddekking + € 3,50 poliskosten)

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

(5,5% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/allianz-assistance/travel-risk-insurance

(5,9% van de reissom plus € 4,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

Dekt 75% van de kosten, ook als een evenement wordt gecanceld bijvoorbeeld

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

(7,0% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

 • Boeken

  Vul het formulier hieronder in om voor deze reis te boeken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Zodra de betaling binnen is ontvang je een bevestiging via de E-mail. Aanmelding geschiedt op basis van de volgorde van binnenkomst van de betaling. Door te betalen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 4Aviation is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

4Aviation beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.


  Tour die je wilt boeken(*)


  Voornamen (*)

  Achternaam (*)

  Adres (*)

  Geboortedatum (*)

  Geboorteplaats (*)

  Paspoortnummer (*)

  Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)

  E-mail (*)


  Scan of foto van je paspoort (scherm je burgerservicenummer af)


  Opties (*)

  Kamergenoot (indien van toepassing)

  Verzekeringen (*)

  Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen acht jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

  Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen acht jaar verdacht van of veroordeeld voor een strafbaar feit?

  Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de polis, voorwaarden en verzekeringskaart die horen bij de aangevraagde verzekering.

  Heeft de verzekeringnemer of een andere verzekerde persoon, in de afgelopen twee jaar, twee of meer schades ingediend op een reis- of annuleringsverzekering?

  Heeft een verzekeraar in de laatste acht jaar een verzekering geweigerd of opgezegd van verzekeringnemer of een andere verzekerde persoon? Of kon een verzekering pas geaccepteerd of vervolgd worden na het verhogen van de premie of uitsluiten van situaties?

  Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de polis, voorwaarden en verzekeringskaart die horen bij de aangevraagde verzekering.