Tour – Rusland/Kubinka – ARMY 2019 – juni/juli 2019 – 4Aviation

Tour - Rusland III

ARMY 2019 – juni/juli 2019

Informatie

In juni 2019 wordt bij Kubinka, in de buurt van Moskou, voor de vijfde keer het International Military-Technical Forum georganiseerd. ARMY 2019 zal van 25 tot en met 30 juni 2019 plaatsvinden op 3 locaties; het Exhibition and Convention Centre terrein, het Alabino oefenterrein en de vliegbasis Kubinka. In 2019 zullen we dit evenement zeker weer bezoeken. De verslagen van de eerdere reizen vind je hier; 2016, 2017 en 2018.

Tour status

 • Boek nu

  Boek voor deze reis door de details hieronder te lezen en daarna ‘Boeken’ te klikken.

Routebeschrijving

De hierna genoemde planning is nog een concept.

We vliegen op donderdag 27 juni 2019 richting Moskou (wellicht met een tussenstop) en komen op woensdag 3 juli 2019 weer terug in Nederland.

We gaan dan 3 dagen naar ARMY. Vrijdag, zaterdag en zondag (28, 29 en 30 juni) zijn hoogstwaarschijnlijk publieksdagen.

Tijdens deze dagen kun je de 3 verschillende locaties bezoeken (het Patriot Exhibition and Convention Centre terrein, het Alabino oefenterrein en de vliegbasis Kubinka).

Op maandag 1 en dinsdag 2 juli willen we terug naar Kubinka om daar het vertrek van (een groot deel van) de deelnemers te fotograferen. Vooralsnog doen we dat van buiten het hek. Vorig jaar zijn we alleen op de maandag na het evenement naar Kubinka gegaan. Dat was geweldig, maar we hebben geconstateerd dat een deel van de toestellen pas op dinsdag vertrekt. Daarom zijn we van plan dit jaar ook op dinsdag terug te gaan naar Kubinka.

We hebben bewust voor een wat langere reis gekozen zodat je de gelegenheid hebt om veel te doen en zien. ARMY bestaat uit meerdere onderdelen en het is zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op Alabino (https://www.youtube.com/watch?v=MrAf6euIcVA).

Het museum in Monino is nog steeds gewoon open en zeer zeker de moeite waard om te bezoeken (vrijdag, zaterdag of zondag). Voor wie interesse heeft om dit museum tijdens de reis te bezoeken kunnen we gezamenlijk vervoer regelen. We stemmen de organisatie en de betaling dan ter plekke af. Moskou is een hele mooie en interessante stad en het is ook zeker geen straf om een dag de stad in te trekken.

Tijdens de reis verblijf je in 2 verschillende hotels. Eén hotel bevindt zich in de stad (vlak bij een metro-station), het andere dichter bij Kubinka. Op die manier kun je Moskou bezoeken en word je toch niet elke dag geconfronteerd met het drukke verkeer in Moskou.

Voor een bezoek aan Rusland is een visum vereist. Dit visum dien je zelf aan te vragen, maar 4Aviation zal zorgen voor de visa support letter die nodig is.

Reissom

De prijs voor deze reis bedraagt € 864,- per persoon. Deze prijs omvat:

 • Vlucht van Nederland naar Rusland
 • Vlucht van Rusland naar Nederland
 • Hotelaccommodatie (middenklasse hotels, op basis van tweepersoonskamers met 2 bedden en een eigen badkamer)
 • Alle vervoer in Rusland
 • € 15,- bijdrage aan GGTO

Deze reis is ook zonder vliegreis te boeken. In dat geval dien je zelf voor het vervoer naar en van Rusland zorg te dragen. De kosten voor de reis zonder vliegreis bedragen € 624,- per persoon. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 250,-.

Niet inbegrepen:

 • individuele reisverzekering
 • kosten voor visum (4Aviation levert wel de Visa Support Letter aan)
 • entree voor musea of airshows
 • alle maaltijden
 • alle persoonlijke uitgaven

Verzekeringen

Het is mogelijk om, via 4Aviation, een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. De reisverzekering kunnen we alleen voor Nederlands ingezetenen aanbieden. Een annuleringsverzekering kunnen we aan iedereen aanbieden.

Verzekeringen worden aangeboden door Europeesche Verzekeringen. Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Hun klachtenregeling is hier te vinden: www.europeesche.nl/klachtenregeling

Noot: prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen

Reisverzekering Comfort

Personenhulp + bagage + geneeskundige kosten + ongevallen + reisrechtsbijstand

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-reisverzekering

(€ 2,10 per persoon per dag in Europa, € 3,25 per persoon per dag Werelddekking + € 3,50 poliskosten)

Annuleringsverzekering

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(5,5% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

All-risk annuleringsverzekering

Dekt 75% van de kosten, ook als een evenement wordt gecanceld bijvoorbeeld

Verzekeringskaart: https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/kortlopende-annuleringsverzekering

(7,0% van de reissom plus € 3,50 poliskosten en daarover 21,0% assurantiebelasting)

 • Boeken

  Vul het formulier hieronder in om voor deze reis te boeken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur. Zodra de betaling binnen is ontvang je een bevestiging via de E-mail. Aanmelding geschiedt op basis van de volgorde van binnenkomst van de betaling. Door te betalen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 4Aviation is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

4Aviation beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.


Tour die je wilt boeken(*)


Voornamen (*)

Achternaam (*)

Adres (*)

Geboortedatum (*)

Geboorteplaats (*)

Paspoortnummer (*)

Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) (*)

E-mail (*)


Scan of foto van je paspoort (scherm je burgerservicenummer af)


Opties (*)

Verzekeringen (*)

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling?

Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar verdacht van of veroordeeld voor een strafbaar feit?

Ik ga akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering.


Ik heb de voorwaarden en de privacy statement gelezen (*) Yes


[recaptcha]

Verslagen van vergelijkbare reizen