Tour – USA V – NAS Oceana – MCAS Miramar – september 2023 – 4Aviation

Tour - USA V

NAS Oceana Airshow
MCAS Miramar Airshow

Information

Airshows op de grootste US Navy gevechtsbasis aan de oostkust, NAS Oceana, op 16/17 september en de bekende US Marine Corps basis aan de westkust, USMC Miramar, op 23/24 september in combinatie met een paar andere bezoeken aan diverse bases aan de oost- en westkust is een goed uitgangspunt voor een reis van ongeveer tien dagen naar de Verenigde Staten.

Op NAS Oceana kun je meer dan een dozijn squadrons met de Super Hornet tegenkomen en MCAS Miramar herbergt een verscheidenheid aan eenheden, waaronder de langzaam verdwijnende massieve CH-53E helikopter, de unieke MV-22 Osprey, de laatste USMC legacy Hornets maar ook een squadron gloednieuwe F-35C Lightning II’s en de transport/brandstofleverancier van de Mariniers, de KC-130J.

Volgens het voorlopige schema vertrekken we op vrijdag 15 september naar de Verenigde Staten en komen we op maandag 25 september weer in Nederland aan.

Het verslag van een soortgelijke eerdere tour is hier te vinden; 2017.

Tour status

  • Blijf geïnformeerd

    Details over de reis zullen te zijner tijd bekend gemaakt worden. Wil je geïnformeerd worden als de details bekend worden, stuur ons dan een mailbericht.

Zwaarte van de tour

Korting

Voor bestaande klanten:

info volgt

Verslagen van vergelijkbare reizen